• Rólunk
  • Ajánlatunk
  • Referrenciák
  • Elérhetőség
  • Nyitólap

 

 

 

 

 

Elhelyezkedés

Budapest XVII. Kerületében Rákoshegyen a Helikopter Lakóparkban egy zöldövezeti, erdővel határolt, kertvárosi beépített területen építünk ikerházat. A terület összes útja aszfaltozott, az összes közmű rendezetten, a föld alatt lett kiépítve, a telekommunikációs hálózat védőcsövezése és a közvilágítás kialakításra került.

A lakóparkban bevásárlási, sportolási lehetőség adott. A kisgyermekes családok nagy örömére játszótér és óvoda megépítésre került, továbbá cukrászda, zöldséges és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is megtalálhatóak.

Tömegközlekedés: A 168 E buszjárat a Helikopter úton közlekedik, összekötve a lakóparkot az Örs vezér térrel és Rákoskeresztúr Ferihegyi út kerületközponttal. A 46-os busszal pedig Mátyásföld és Újpalota is elérhető. A lakóparkon belül több buszmegálló került kialakításra, ezáltal minden háztól gyalog 1-2 perces sétával elérhetőek a megállók.

Gépkocsival történő közlekedés esetén ideálisak a viszonyok, mivel a Helikopter úton, gyér forgalom mellett, hamar elérhető a Jászberényi úti felüljáró, ahonnan 10-15 perc alatt eljuthatunk az Örs vezér térre vagy a Kőbánya-Kispest Metró végállomáshoz.

Térkép:

Budapest, XVII. Risztics János u. 7.

Nagyobb térképre váltás

Vistaline Kft. Építőipari kivitelezés, Új családiház, kertesház, M0 közelében, Árpádföld, Budapest XVI. kerület, Honfoglalás lakópark, újépítésű családi ház